Lucaso Baby Shop

Dobrodošli!

Lucaso Baby Shopu je glavni cilj dobrobit vašeg djeteta i olakšavanje svih vaših svakodenvnih potreba oko brige i njege Vašega djeteta.

Bila riječ o jutarnjoj "vožnji" u novim kolicima ili o toploj kupki u novoj kadi ili o lakom snu u sigurnosti i udobnosti novog krevetića, Lucaso će biti tu sa vama da vam olakša sve te prve korake i brige o vašem djetetu.

Tvrtka KALU TRADE d.o.o. osnovana je 1992. godine kao obiteljska tvrtka za uvoz i distribuciju dječje opreme.
Vrlo brzo, već 1995. godine tvrtka započinje s vlastitom proizvodnjom dječjih posteljina te ostalih dječjih tekstilnih proizvoda.
Posteljina iz vlastite proizvodnje omogućuje nam da zadovoljimo ukuse i najzahtjevnijih kupaca, te da ponudimo povoljne veleprodajne i maloprodajne cijene. Novim ulaganjem u proizvodnju dječjeg namještaja KALU TRADE 1998. godine gradi pogon za obradu pločastih materijala s najmodernijim strojnim parkom. Ovakva proizvodnja nam omogućuje da na tržište ponudimo veliki izbor dječjih soba, krevetića, komoda po konkurentnim cijenama. Uspjeh i stečeno iskustvo u području proizvodnje namještaja potaknulo nas je na širenje naše specijalnosti na uređenje interijera kao i usmjerenje na ino-tržište. Kreativan, siguran i prilagođen proizvodni program za djecu učinio nas je i jednim od najvećih proizvođača namještaja za dječje vrtiće u Republici Hrvatskoj.

Zbog inovativnog i modernog vlastitog dizajna kojim smo ponudili optimalna rješenja, ubrzo smo postali traženi za opremanje ne samo stanova i kuća, već i poslovnih objekata. Prilikom planiranja te uvođenja novih tehnologija i asortimana težimo postizanju najviših zahtjeva za kvalitetom proizvoda, poštujući načela zaštite okoliša te odabirom ekološki prihvatljivih materijala u proizvodnji, i samim time povećali smo rast na ino-tržištu. Tvrtka KALU TRADE d.o.o. svoje proizvode osim na Hrvatsko plasira i na ostale zemlje van granica naše države. Između kojih posebno izdvajamo stalne kupce iz Njemačke, Malte, Afrike i Jordana koji su prepoznali kvalitetu naših proizvoda. Kvaliteta i zadovoljstvo naših kupaca i djelatnika dio su naše poslovne politike na kojoj se bazira razvoj tvrtke. KALU TRADE je danas tvrtka sa preko 70 djelatnika, 11 vlastitih maloprodaja i razvijenom veleprodajnom mrežom po Hrvatskoj. Uz velike napore i poteškoće u današnjem poslovanju nastojimo biti uzoran primjer pretvaranje čiste trgovine u proizvodno – prodajno poduzeće.